Nap Óra Perc Másodperc
Condors M.C.- XII. Motorostalálkozó 2010

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Condors M.C.- XII. Motorostalálkozó 2010

Boldog új évet kívánunk! 🙂
Összeállt a 2010-es találkozó tervezett programja, amit itt olvashattok: Condors M.C.- XII. Motorostalálkozó

Tehát az időpont a már jól megszokott május eleje, a helyszín is ugyanaz és reméljünk idén is eszméletelen bulit tudunk összehozni. Visszaszámlálónk szerint 115 nap van még hátra, reméljük, hogy a jó hangulat mellé kellemes idő is párosul majd, hiszen szép időben jobban csúszik a sör! Nem igaz? 🙂

Hamarosan elkészül a plakát, majd feltöltjük és folyamatosan jelentkezünk friss információkkal is. Ha van kérdés, természetesen hozzászólásba tegyétek fel, igyekszünk mihamarabb választ adni.

Ne feledjétek, találkozunk május elején!