Nap Óra Perc Másodperc
Történet

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Történet

Az 1990-es évek elején a jászság szívében volt egy baráti társaság, melynek azonos érdeklődési köre volt a motorozás, motorok iránti szenvedély. Akkoriban a magyar büszkeséggel, veterán Pannónia motorokkal szelték az ország útjait, túrákat szervezve maguknak.
1996-ban komolyabb szándékoktól vezérelve úgy határoztak, hogy klubbot alapítanak Condors of the road M.C. ’96  néven. Ekkor a taglétszám 12 főt számlált. Elkészítették az egységes colort , melyet mellényükre varrtak, ezzel is szimbolizálva baráti összetartásukat, életérzésüket. Elkezdtek motoros rendezvényekre járni, barátokat, ismeretségeket  szerezni, ezzel beilleszkedve az akkori motoros társaságok körébe.
1998-ban megszervezték első saját találkozójukat Porteleken, szerény körülményekkel, de egy jó hangulatú bulival. A következő évtől új helyszínre a jászboldogházi strand területére költöztették a találkozót,azóta évről-évre tapasztalatoktól gazdagabban minden év május elején megtartják háromnapos rendezvényüket.
Ahogy telt az idő a régi motorokat lecserélték. Jelenleg nagy cm3-es chopperek és sportmotorok dübörögnek a keselyűk „szárnyai” alatt. Az évek folyamán személyek cserélődtek, de jelenleg is négy tag az alapítók közül való.
2000-től a társaság saját klubházzal rendelkezik, ahol rendszeresen összegyűlnek, megbeszélést tartanak és időnként nyílt napot tartanak.
2009-ben a társaság elérte azt,hogy a magyar M.C.-ktől megkapta a Colort, ezáltal bejegyezte magát a nagy motoros clubok rangsorába.
A Colort az M.C.  szabványainak megfelelően módosították, nevüket CONDORS M.C.-re változtatták.
A CONDORS M.C.-nél többlépcsős tagfelvétel van. Kemény évek kitartó munkája, clubéletben való elhivatottság bizonyítása szükséges a teljes taggá váláshoz.
A CONDORS M.C. célul tűzte ki magának, hogy a Magyarországon ismert és elismert M.C.-k között szerepeljen és a Colorhoz méltó maradjon, betartva saját clubon belüli szabályzatát.