TUESDAY, AUGUST 03, 2021

Házirend

HÁZIREND

A KARSZALAGGAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Karszalagod átvételével jelzed, hogy elfogadod az általunk összeállított házirend minden egyes pontját. A karszalagot az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrizhetik. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.  

MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?

A Rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása, árulása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén tilos! Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb fél litert félliteres műanyagpalackban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére!  

SÁTOROZÁS

Sátrat csak a kijelölt sátorhelyeken állítsatok. A sátorban hagyott értékekért felelőséget nem vállalunk.

HÁZI KEDVENCEK

A rendezvényre kutyát és házi kedvenceket behozni nem lehet! Kérjük, kutyátokat és a házi kedvenceiteket hagyjátok otthon, vagy vegyétek igénybe az arra alkalmas megőrzők szolgáltatásait.

KÉP ÉS HANGFELVÉTEL

A jegytulajdonosok hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a közönség tagjaként kép- és hangfelvétel készüljön. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel. A találkozó területén fényképezni saját célra szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt közmédiumokban, nyomtatott sajtóban, vagy on-line portálokon csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet közzétenni.

KÖZLEKEDÉS

A találkozó területén külön be- és kijárat van kialakítva, kérjük ezeket használjátok! Motorozni a bejárat-parkolóhely, parkolóhely-kijárat viszonylatban lehet. A színpad előtt motorozni TILOS! A Rendezvény területére engedély nélkül személygépjárművel behajtani tilos! A motoros felvonuláson a bukósisak használata kötelező! A motoros találkozó területén kívül az aktuális kreszszabályok érvényesek!  

EGYÉB

 A Rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! Tüzet rakni, gyújtani csak az arra kijelölt tűzrakóhelyen szabad! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szabad! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. Bankautomatát itt Jászboldogházán a Takarékszövetkezetnél, Jászalsószentgyörgyön (OTP) és Tápiógyörgyén (Takarékszövetkezet) találtok. Benzinkutat Alattyánon, Tápiószelén találtok. A strandon szabadtéri zuhanyzási lehetőség van, ezért készüljetek fürdőruhával! A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A Condors MC fenntartja magának a jogot, hogy a házirendet előzetes értesítés nélkül megváltoztassa! Jó szórakozást kívánunk!

System Requirements

The following are required for Zephyr to operate fully:

 • WordPress 3.x (latest version)
 • Gantry v1.12 or higher
 • PHP 5.2 or higher

Videos: Gantry

RocketLauncher

 • Replicate this demo with RocketLauncher, inclusive of the theme and content.

  More Information

Multi-Column Menu

If you use 2,3 or 4 columns in Fusion, you will need to increase the Drop-Down Width (px) value in the menu item settings.

More Information

Contact Info

 • Zephyr Developers Inc.
 • 9090 Cascade Boulevard,
 • Miami, Florida, 23490, USA
 • Tel: (555) 555-55555

Demo Information

 • All sample content is for demo purposes only, intended to exemplify a live site. All images and materials are the copyright of their respective owners.
 • Additionally, this demo, in a modified form for distribution purposes, is available for download in the RocketLauncher format.

Popup Widget

This is the Popup Widget. Add any widget to the popup widget position, and place anywhere Gantry Popup widget to trigger the RokBox.

You can configure its height and width from the widget settings.

More Information