Nap Óra Perc Másodperc
Találkozó Házirend

Házirend

HÁZIREND

A KARSZALAGGAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Karszalagod átvételével jelzed, hogy elfogadod az általunk összeállított házirend minden egyes pontját. A karszalagot az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrizhetik. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük. 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.  

MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?

A Rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása, árulása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén tilos! Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb fél litert félliteres műanyagpalackban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére!  

SÁTOROZÁS

Sátrat csak a kijelölt sátorhelyeken állítsatok. A sátorban hagyott értékekért felelőséget nem vállalunk.

HÁZI KEDVENCEK

A rendezvényre kutyát és házi kedvenceket behozni nem lehet! Kérjük, kutyátokat és a házi kedvenceiteket hagyjátok otthon, vagy vegyétek igénybe az arra alkalmas megőrzők szolgáltatásait.

KÉP ÉS HANGFELVÉTEL

A jegytulajdonosok hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a közönség tagjaként kép- és hangfelvétel készüljön. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel. A találkozó területén fényképezni saját célra szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt közmédiumokban, nyomtatott sajtóban, vagy on-line portálokon csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet közzétenni.

KÖZLEKEDÉS

A találkozó területén külön be- és kijárat van kialakítva, kérjük ezeket használjátok! Motorozni a bejárat-parkolóhely, parkolóhely-kijárat viszonylatban lehet. A színpad előtt motorozni TILOS! A Rendezvény területére engedély nélkül személygépjárművel behajtani tilos! A motoros felvonuláson a bukósisak használata kötelező! A motoros találkozó területén kívül az aktuális kreszszabályok érvényesek!  

EGYÉB

 A Rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! Tüzet rakni, gyújtani csak az arra kijelölt tűzrakóhelyen szabad! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szabad! A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. Bankautomatát itt Jászboldogházán a Takarékszövetkezetnél, Jászalsószentgyörgyön (OTP) és Tápiógyörgyén (Takarékszövetkezet) találtok. Benzinkutat Alattyánon, Tápiószelén találtok. A strandon szabadtéri zuhanyzási lehetőség van, ezért készüljetek fürdőruhával! A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! A Condors MC fenntartja magának a jogot, hogy a házirendet előzetes értesítés nélkül megváltoztassa! Jó szórakozást kívánunk!