Nap Óra Perc Másodperc
Vigyázz, kész, SÖR!

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Vigyázz, kész, SÖR!

Délután 4 órai helyzet szerint minden rendben halad, csak az a fránya időjárás okozta szürkeség ne lenne. Jelenleg nem esik az eső, sár sincs, bízunk benne, hogy ez így marad és szép időnk lesz.

Ez alatt lesznek a zenekarok 🙂

Épül a sörsátor. Eső ellen véd!

Szóval holnap el ne felejtsetek elindulni, vezessetek óvatosan az utakon, érjetek ide mindannyian! Ha az induláskor a számlálónk negatív időt mutat: el vagy késve! Legközelebbi bejegyzés a találkozó után lesz, ugyanis el leszünk foglalva. Bulizunk! 🙂

Szevasztok!