Nap Óra Perc Másodperc
Tervezünk, szervezünk

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Tervezünk, szervezünk

Vészesen közeleg az újabb buli, 90 napunk van még, mi már tudjuk a fellépőket, most megosztjuk veletek. Készül a plakát is, hamarosan az is online lesz. Nosztalgiázni is fogunk, elérhetővé tesszük a korábbi bulik plakátjait. Vicces lesz. 🙂

Tehát:

AB/DC, Deák Bill Gyula, Kalapács, Motorhand (MOTÖRHEAD TRIBUTE BAND), Dogs, Ismerős Arcok, Romeó Vérzik, Road, Ossian, Rock ‘N Rockcats, Harlot

Folytatás következik…