Nap Óra Perc Másodperc
Motorostalálkozó – Mit szabad és mit nem?

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Motorostalálkozó – Mit szabad és mit nem?

Kapunyitás

Nincs hivatalos kapunyitás, péntek folyamán egész nap jöhettek. Sajnos nincs lehetőségetek előre helyet foglalni, ezért javasoljuk, hogy időben gyertek, és akkor lesz. 🙂

Kapuzárás

Hivatalos kapuzárás sincs, de ha észreveszitek, hogy nem árulnak több sört, akkor már vége van a találkozónak.

Jegyvásárlás.

Jegyelővétel nincs! Napijegy nincs! A helyszínen egy karszalagot kapsz, ezt az egész ott-tartózkodásod alatt viselned kell. Karszalagod átvételével jelzed, hogy elfogadod az általunk összeállított házirend minden egyes pontját! A rendezvényt 14 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel látogathatja! Vigyázzunk egymásra!

Tilos:

  • szúrófegyver, ólmosbot, uzi, stb.
  • üvegtárgyak
  • kereskedelmi mennyiségű ital, cigaretta, vagy élelmiszer
  • bármiféle törvénybe ütköző dolog, pl. kábítószer
  • kép és hangfelvétel készítés

Fontos!

Sajnos a közelben bankautomata nem üzemel! Bankautomatát Jászalsószengyörgyön (OTP) és Tápiógyörgyén (Takarékszövetkezet) találhattok. Célszerű a 3 éjszakára elegendő pénzzel készülni. (DE: Vigyázzatok értékeitekre, sajnos az eltünt, ellopott tárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni). A motorostalálkozó területén értékmegőrző nem üzemel!