Nap Óra Perc Másodperc
Legjobb öröm a söröm

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Legjobb öröm a söröm

Csapjunk bele a lecsóba sörbe, megszületett a végeredmény, lássuk kik lettek boldogabbak.

  • 3 sört érdemel: Farkas Máté – sörpörgő
  • 3 sört érdemel: Anna – hajszépségverseny pasiknak
  • 3 sört érdemel: Árpád Vezír – budipapír tekerés
  • 2 sört érdemel: Ferike – sörpörgő ajánlatáért, de inkább aktivitásáért
  • 3 sört érdemel: admin – csak úgy
  • 1 sört érdemel: Lilla, Miki, Aladin, Vodka, Kornél, Atus, karcsics ferenc – aktivitásukért

Ez úton köszönjük írásaitokat és e jelképes söradaggal kedveskedünk Nektek. A megérdemelt jutalmat a vetélkedők után vehetitek át. A Showmesternél kell jelentkeznetek az itt feltüntetett nevetekkel és a hozzászóláskor megadott e-mail címetekkel.

Találkozunk 3 nap múlva!