Nap Óra Perc Másodperc
Elindultunk – condorsmc.hu

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Elindultunk – condorsmc.hu

Örömmel jelenthetjük be, hogy a mai napon elindult a condorsmc.hu, a motoros klub hivatalos weboldala. Nem siettük el, a X. jubileumi buli szervezésébe ez is belefért.

A weboldal Rólunk fog szólni, a motorostalálkozóról, mindennapjainkról nektek, blog formájában. Hogy miért blog? Úgy gondoltunk ezzel a formával közvetlenebb kapcsolatot tudunk kialakítani a motorozás szerelmeseivel, a “rajongókkal”. Bízunk abban, hogy a hozzászólásaitokkal, véleményeitekkel együtt jó kis közösség fog kialakulni.

Az oldalról még annyit, hogy a mai naptól a buli kezdetéig (május 9., ne feledjétek) (és a buli folyamán is), igyekszünk egy-két alkalommal helyzetjelentést adni, hogy haladunk. Örömmel vettük ugyanis, hogy igen nagy az érdeklődés a motorostalálkozó iránt, talán így még nagyobb lesz, ha picit beleláttok a munkálatokba.

Továbbá a Fotógalériába elérhetővé tettünk a korábbi fesztiválokról még nem látott képeket, valamint az előkészületekről is fognak folyamatosan képek felkerülni.

Fontosnak tarjuk továbbá:

Várjuk tehát hozzászólásaitokat, igyekszünk válaszolni. 🙂