Nap Óra Perc Másodperc
Condors M.C.- XI. Motorostalálkozó

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

Condors M.C.- XI. Motorostalálkozó

Alig pár hónap telt el a X. Condors MC motorostalálkozó óta, máris elérkezett az idő, hogy elkezdjük a következő buli szervezését. A változatlan helyszínen még fergetegesebb bulit tűztük ki célul! De ehhez Te is kellesz, segíts! Ha van ötleted, tipped, hogy mit szeretnél látni, hallani, játszani, akkor oszd meg velünk! Írd le hozzászólásban, vagy küldj e-mailt az info@condorsmc.hu címre! Ezen az e-mail címen várjuk az együttműködéssel kapcsolatos leveleket is. Ja, és a lényeg: a következő buli 2009. május 8-10. között lesz. Mi már nagyon várjuk!