MONDAY, SEPTEMBER 27, 2021

Történet

Az 1990-es évek elején a jászság szívében volt egy baráti társaság, melynek azonos érdeklődési köre volt a motorozás, motorok iránti szenvedély. Akkoriban a magyar büszkeséggel, veterán Pannónia motorokkal szelték az ország útjait, túrákat szervezve maguknak. 1996-ban komolyabb szándékoktól vezérelve úgy határoztak, hogy klubbot alapítanak Condors of the road M.C. ’96  néven. Ekkor a taglétszám 12 főt számlált. Elkészítették az egységes colort , melyet mellényükre varrtak, ezzel is szimbolizálva baráti összetartásukat, életérzésüket. Elkezdtek motoros rendezvényekre járni, barátokat, ismeretségeket  szerezni, ezzel beilleszkedve az akkori motoros társaságok körébe. 1998-ban megszervezték első saját találkozójukat Porteleken, szerény körülményekkel, de egy jó hangulatú bulival. A következő évtől új helyszínre a jászboldogházi strand területére költöztették a találkozót,azóta évről-évre tapasztalatoktól gazdagabban minden év május elején megtartják háromnapos rendezvényüket. Ahogy telt az idő a régi motorokat lecserélték. Jelenleg nagy cm3-es chopperek és sportmotorok dübörögnek a keselyűk „szárnyai” alatt. Az évek folyamán személyek cserélődtek, de jelenleg is négy tag az alapítók közül való. 2000-től a társaság saját klubházzal rendelkezik, ahol rendszeresen összegyűlnek, megbeszélést tartanak és időnként nyílt napot tartanak. 2009-ben a társaság elérte azt,hogy a magyar M.C.-ktől megkapta a Colort, ezáltal bejegyezte magát a nagy motoros clubok rangsorába. A Colort az M.C.  szabványainak megfelelően módosították, nevüket CONDORS M.C.-re változtatták. A CONDORS M.C.-nél többlépcsős tagfelvétel van. Kemény évek kitartó munkája, clubéletben való elhivatottság bizonyítása szükséges a teljes taggá váláshoz. A CONDORS M.C. célul tűzte ki magának, hogy a Magyarországon ismert és elismert M.C.-k között szerepeljen és a Colorhoz méltó maradjon, betartva saját clubon belüli szabályzatát.

System Requirements

The following are required for Zephyr to operate fully:

 • WordPress 3.x (latest version)
 • Gantry v1.12 or higher
 • PHP 5.2 or higher

Videos: Gantry

RocketLauncher

 • Replicate this demo with RocketLauncher, inclusive of the theme and content.

  More Information

Multi-Column Menu

If you use 2,3 or 4 columns in Fusion, you will need to increase the Drop-Down Width (px) value in the menu item settings.

More Information

Contact Info

 • Zephyr Developers Inc.
 • 9090 Cascade Boulevard,
 • Miami, Florida, 23490, USA
 • Tel: (555) 555-55555

Demo Information

 • All sample content is for demo purposes only, intended to exemplify a live site. All images and materials are the copyright of their respective owners.
 • Additionally, this demo, in a modified form for distribution purposes, is available for download in the RocketLauncher format.

Popup Widget

This is the Popup Widget. Add any widget to the popup widget position, and place anywhere Gantry Popup widget to trigger the RokBox.

You can configure its height and width from the widget settings.

More Information