Nap Óra Perc Másodperc
A jutalmad 3 sör

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

A jutalmad 3 sör

A rendszeres látogatóink megszokhatták már, hogy a szombati napon a felvonulás előtt vetélkedőkkel ütjük el az időt. Idén sem lesz ez máshogy, annyi különbséggel, hogy most Te is ajánlhatsz egy (vagy több) ötletes feladatot, melyet ha arra érdemesnek találunk, akkor azt bevesszük a vetélkezők sorába. Akinek az ötlete elnyeri tetszésünket, az 3 korsó sörrel lesz részegebb szombaton. Azt még nem tudjuk mennyi nyerő lesz, függ az általatok beírt feladat időigényétől, természetesen igyekszünk a legjobban választani. Lehet 2 vagy 3 nyertes is! Még nem tisztázott milyen feladatok lesznek pontosan, de a következő “ötleteket” nem fogadjuk el: kötélhúzás, szkander, hangerő verseny, blokkhajigálás, távolbahányás, hullahoppkarika, ugrókötél, bármilyen testi épséget veszélyeztető feladvány. 🙂

Eredményhirdetés a vetélkedők elején, beazonosításod a hozzászóláskor megadott e-mail cím alapján fog történni. ( az “E-mail (titokban marad) (szükséges)” mezőbe beírt e-mail címet fogjuk kérdezni)

HAJRÁ!

Találkozunk 91 nap múlva!