Nap Óra Perc Másodperc
A jövő hét péntek

©2019 Condorsmc :: Minden jog fenntartva :: All rights reserved

A Condors M.C. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon található információk sem az egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők az Condors M.C. előzetes írásos engedélye nélkül. Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az informáciokat, képeket személyes vagy promóciós célzattal azzal a feltétellel, hogy nem módositja az informciót és a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A Condors M.C. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely ezen az infomációk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.

A jövő hét péntek

9 nap múlva, pénteken a következőket fogod tenni:
Nagy izgalommal kelsz fel reggel, érzed, a mai napod csak jó lehet. Munkahelyedre beérve máris az órád lesed, mikor lesz már műszak vége. Gondolataid az estén járnak, nem igazán pörög a munka, lassan telik az idő. Cimboráidat, párodat sms-ben zaklatod, elpanaszolod, hogy baromi lassan telik az idő! MENJÜNK MÁR!!!!!
De van Isten! Letelt a munkaidő! Izgatottan sietsz haza, közben készül a darabjegyzék, mire is van szükség. Hazaérve felpörögnek az események, a pakolás halad, megvan minden! Megy a telefon a többieknek, hogy elkészültél, indulás. Összeszeded a srácokat és elindultok Jászboldogházára, a Motorostalálkozóra. Végre megyünk!!
A bejáratot meglátva különös érzés tölt el, érzed, hogy célba értél. Megveszed a jegyet, keresel egy helyet az árnyékban, rekordsebességgel felrántod a sátrat, belepakolod a cuccod, irány az ivó. Hűvös sörrel a kezedben leülsz a sörsátorba és elégedetten szürcsölöd a jól megérdemelt mannát. Tényleg jó nap!

Találkozunk 9 nap múlva!